Kameroperahuis Zwolle - Anna Maria Versloot

Een productiehuis onder wiens vleugels schrijvers, componisten, regisseurs, zangers, acteurs, musici, een dramaturg en vormgevers elkaar vinden. Sinds 2013 wordt door verschillende collectieven het genre muziektheater in de breedte en de diepte onderzocht. Van opera tot lichte muziek, van pop, jazz tot elektronica. 

Anna Maria Versloot

Anna Maria Versloot

Bij de Straatschouwburg zullen ze onder leiding van Anna Maria Versloot dit jaar een aantal keer repeteren voor de voorstelling Bake That Awesome Pie. Dat betekent een gestemde piano aan de Oudegracht en een try-out in de Straatschouwburg voor ze de (zomer)festivals gaan veroveren!

Cast & crew

Concept, regie en tekstsamenstelling Anna Maria Versloot
Compositie Ben Lammerts van Bueren
Scenografie Vera Selhorst
Zang en spel Jorien Zeevaart
Zang en spel Daan Hofman
Toetsen Floris van Bergeijk
Techniek Koos Wolters
Productie Anne-Minke Meijer
Fotografie Erik Franssen