Suzan Tolsma

Interesse in het verhaal van (bijna) iedereen, maar vooral naar hoe die verhalen in het theater betekenis kunnen krijgen. Een missie met PLAYLAB als mentale uitdager en de Straatschouwburg als fysieke speelplaats.

Suzan Tolsma

Suzan Tolsma studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht voor regisseur en theaterdocent. In haar voorstellingen legt ze verbinding met sociale en maatschappelijke zaken en dus met mensen en plekken buiten het theater. Vandaar dat ze op dit moment in het kader van PLAYLAB onderzoek doet naar documentair theater en wel naar de manieren waarop je van een persoonlijk verhaal een performance kunt maken.

De afgelopen jaren ontwikkelde zij verschillende voorstellingen bij o.a. Over het IJ Festival, Het Huis Utrecht en StutTheater.
www.suzantolsma.nl

SUZAN TOLSMA IN DE STRAATSCHOUWBURG: