Mirthe Bron en Ludo van der Winkel

Liefde voor muziek, gaat in het geval van Mirthe Bron en Ludo van der Winkel samen met een liefde voor het podium. Na een opleiding tot respectievelijk zangeres en bassist zijn beiden zich gaan ontwikkelen tot allround entertainers. Performers die het publiek voor zich winnen met humor en charme.

Ze kennen elkaar al jaren. Ze studeerden beiden in Tilburg. "Het moest er eens van komen," is nu veranderd in "eindelijk is het zover." Naar aanleiding van een heerlijk uitgangspunt schreef Mirthe Bron een scenario. Dat uitgangspunt is: wat als je niet trouwt voor onbepaalde tijd, maar netjes een termijn afspreekt? Een haalbare termijn, waarna je je weer mag bedenken. Hierbij wordt het duo aangevuld, bijgestaan of misschien uit te lood getrokken door nog een derde speler: Florian de Backere. 
In voorbereiding op hun voorstellingen tijdens Sonsbeek Theater Avenue, racen ze lachend door een repetitieproces heen - in de Straatschouwburg - en laten ze snel nog even hun kunsten zien in Utrecht. 

MIRTHE BRON EN LUDO VAN DER WINKEL IN DE STRAATSCHOUWBURG

WOENSDAG 16 AUGUSTUS 19:00 ÉN 20:30: HAPJE? EEN MUZIKALE TRAGIKOMEDIE TRY OUT