Wil jij een voorstelling maken, maar heb je (nog) geen subsidie of repetitieruimte?

Als mini-productiehuis faciliteert de Straatschouwburg graag ondernemende mensen met nieuwe ideeën en artistieke plannen. De Straatschouwburg is een ruimte op Oudegracht 371 in Utrecht. Een ruimte van 42m2 waar mensen kunnen repeteren, theater maken, in cirkels rondrennen, vergaderen, een balletje opgooien en bijvoorbeeld in een bioscoopstoel wegzinken. 

Het concept
Hoe kan jij gebruik maken van deze ruimte?
Schrijf een voorstel van maximaal 300 woorden en benoem daarin onder andere hoeveel repetitietijd je nodig hebt en wat voor 'product' je wilt maken.

Wat biedt de Straatschouwburg?
> Het gebruik van de ruimte en de faciliteiten van de Straatschouwburg voor een vooraf bepaalde periode.
> De aangeboden uren worden in overleg vastgelegd.
> De Straatschouwburg faciliteert een avond met publiek.
> De Straatschouwburg onderhoudt een eigen netwerk, dat ingezet wordt voor het benaderen van publiek voor de voorstellingen bij de Straatschouwburg.

Wat wil de Straatschouwburg ervoor terug?
> Dat je de ruimte gebruikt om aan een voorstelling te werken of aan een ander product dat presentatie verdient in de Straatschouwburg.
> Dat je zorgvuldig met de ruimte omgaat, de ruimte netjes achterlaat en het meldt als er iets kapot is of ontbreekt.
> Dat je tenminste één voorstelling/ voortgangspresentatie/ try-out plant in de Straatschouwburg voor publiek (op een moment waarvoor de datum ten minste 30 dagen van te voren is vastgelegd).
> Dat je je eigen netwerk inlicht over de productie die je aan het maken bent.
> Dat de vrijwillige donaties van het publiek ten goede komen aan de Straatschouwburg.  

Straatschouwburg - Danae Bos - info@straatschouwburg.nl  - 06 13417052
Aanvragen zullen zorgvuldig worden bekeken. Toezegging is afhankelijk van de beschikbaarheid, de aansluiting bij de mogelijkheden en doelen van de Straatschouwburg, én houdt rekening met een gevarieerde programmering.