Back to All Events

Stijn & Wolter: De Vreemdelingen

  • Straatschouwburg 371 Oudegracht Utrecht, UT, 3511 PG Netherlands (map)
een grote, muzikale, absurdistische, electro-trip met een sciencefiction knipoog

De voorstelling die Wolter & Stijn de afgelopen maand hebben geschreven bij de Straatschouwburg voor Stukafest en het Cafe Theater Festival 2015 gaat over de vreemdelingen om ons heen. Over al die mensen waar we niets van weten of niets van willen weten. 

In “De Vreemdelingen” van Stijn & Wolter beweert een zwerver een vreemdeling te zijn tegengekomen, een reiziger van een andere planeet. Deze komt met een missie: het vernietigen van de aarde. Want kunnen we een wereld met al haar egoïsme gewoon niet beter kapot maken? “De Vreemdelingen” is een grote, muzikale, absurdistische, electro-trip met een sciencefiction knipoog. 

Zoveel ogen, zoveel dromen draaien zwevend om me heen. 
Als blikken van de doden, ze glijden van me af
Helder wit omrand, als sterren in de nacht.


Laat ontmoetingen met de vreemde gelden, want zo'n moment zou volgens Stijn & Wolter zomaar een leven kunnen veranderen.