Back to All Events

Ik zou het liefde noemen van Rabbits at Top Speed

  • Straatschouwburg 371 Oudegracht Utrecht, UT, 3511 PG Netherlands (map)

Zondag 4 oktober, 15:30 uur (taart vanaf 15:00 uur)

Klassieke liederen zijn soms net theater, of zelfs cabaret. Rabbits at Top Speed spelen met hun muziek alsof het eten is. 

Rabbits at Top Speed bestaat uit sopraan Florien Hilgenkamp en pianiste Celia Garcìa Garcìa. Dit komische duo kan het niet laten om tijdens het liedrecital al te vertellen wat normaal gesproken pas tijdens de borrel na afloop ter sprake komt. De liederen voelen door hun betrokkenheid persoonlijk en dat wordt nog uitvergroot door de relaties die ze zien met hun eigen chaotische en pijnlijke liefdesleven. Dillema’s, frustraties en zinderende anekdotes komen ter tafel en we maken we kennis met het verwarrende leven van deze jonge musici en goede vriendinnen.

Deze dames haalden beiden hun Master diploma aan het Codarts Rotterdams Conservatorium. Florien is werkzaam als soliste in opera en oratorium.  Ze gaf liedrecitals in de Weill Recital Hall van het Carnegie Hall in New York en de Jurriaanse Zaal van concertgebouw De Doelen in Rotterdam. Sinds drie jaar vormt ze een duo met pianiste Celia García García. Celia is een ervaren kamermusicus. Ze was onderdeel van verschillende ensembles zoals Duo Vermeer, Duo Picasso, Ensemble Alondra en het Florestan Kwintet. Ook maakte deel uit van verschillende vooraanstaande orkesten, zoals Het Gelders Orkest, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Holland Symfonia.

Deur open om 15:00 uur, 
15:30 uur voorstelling
toegang €10 euro (zonder tegenbericht gewoon contant)
Stuur een mail naar kaartje@straatschouwburg.nl om je te verzekeren van een plek! 

www.florienhilgenkamp.com