Back to All Events

Jonii & The Latest Updates: een jaar muziek maken gepresenteerd

  • Straatschouwburg 371 Oudegracht Utrecht, UT, 3511 PG Netherlands (map)

Vrijdag 27 november, 20:00 uur

Na een jaar lang heel veel maken én mooie plannen in de praktijk brengen, vindt de afronding van Joni's project plaats in de Straatschouwburg.

In november verandert de Straatschouwburg in zijn studio, zijn tweede thuis. Een maand lang neemt hij de tijd zijn derde ep van het jaar in elkaar te zetten, met liedteksten gevormd uit het proza van Mirte Vos. Vrijdag 27 november presenteert hij het resultaat van een jaar muziekmaken en van een jaar onderzoek doen naar de (online) presentatie daarvan. Hij wil zich niet vastleggen aan een genre, een stijl, een instrument: wees welkom in de muzikale wereld van Jonii & The Latest Updates