Back to All Events

Huiskamerconcert: La Scala

  • Straatschouwburg 371 Oudegracht Utrecht, UT, 3511 PG Netherlands (map)

Zaterdag 18 april, 21:00 (deur open vanaf 20:30)

Een avond om betoverd te worden door de Franse charme van dit ondernemende jazzkwartet, met een 'klassieke' bezetting: altviool, cello, piano en percussie. 

"Let’s just make things clear. You have to see La Scala in concert. It’s like a slap, but highly concentrated in happiness and beauty. Both refined and thrilling, enchanting and destabilising." - Olivier Acosta, Mozaic Jazz

Twee jaar geleden is La Scala gevormd om muziek te maken bij een theaterproductie. Naar aanleiding daarvan maken ze nu nog steeds hun eigen muziek, vol verwijzingen naar minimal music, Béla Bartok, blues, bop, free jazz, Karlheinz Stockhausen en zelfs rock. Een bijzondere muzikale ervaring, waarbij ze hun structuur vormen met een beetje humor én aandacht voor het publiek. 

Vind het evenement ook op facebook. 

Bezetting: 
Roberto Negro (piano)
Théo Ceccaldi (viool en altviool)
Valentin Ceccaldi (cello)
Adrien Chennebaut (drum)