Back to All Events

Double bill: Maarten van den Berg en Martijn Kardol


  • Straatschouwburg 371 Oudegracht Utrecht, UT, 3511 PG Netherlands (map)

Woensdag 24 juni, 20:30 uur
Donderdag 25 juni, 20:30 uur
Vrijdag 26 juni, 20:30 uur

Twee mannen met gevoel voor taal, de actualiteit en goede grappen. Het label: cabaret en kleinkunst. 

Martijn Kardol

Maarten van den Berg

Martijn is een theatermaker en zanger. Hij won in maart 2014 de publieksprijs als beste act van de avond tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Tijdens de show vertelt Martijn Kardol een aanvankelijk volstrekt absurd, maar hilarisch verhaal over zijn auditie voor de musical 'Saturday Night Fever'. Uit het juryrapport: "Originele verteller met nu al een eigen stijl.Hij weet een totaal ongeloofwaardig verhaal over een auditie voor de musical Saturday Night Fever zo te vertellen dat het een hele wereld schetst over het personage. En dat ook nog eens op een bijzonder grappige manier."

Maarten werkt eigenlijk altijd aan nieuw materiaal voor een voorstelling. Soms zijn het korte stukjes, soms zijn het grote concepten, soms schrijft hij meerdere grappen per dag. In mei is Maarten eindelijk in de Straatschouwburg komen werken aan zijn eigen programma van een half uur, daarvoor had hij het druk met werken voor anderen. De afgelopen jaren bestond zijn werk voor anderen bijvoorbeeld uit bijdragen aan Panache, een dagelijks satirisch programma over de actualiteit op Nederland 3 met o.a. Jan Jaap van der Wal en recenter aan Zondag met Lubach. Maarten van den Bergs eigen programma zal persoonlijk en snijdend zijn, en dan dus om te lachen.

Deur open om 20:00 uur, 
20:30 uur voorstelling
toegang €10 euro (zonder tegenbericht gewoon contant)
Stuur een mail naar kaartje@straatschouwburg.nl om een je te verzekeren van een plek! 
Vind het evenement ook op facebook

Martijn Kardol

Martijn Kardol

Earlier Event: April 18
Huiskamerconcert: La Scala