Back to All Events

Huiskamerconcert: Sean Flinn & The Royal We

  • Straatschouwburg 371 Oudegracht Utrecht, UT, 3511 PG Netherlands (map)

Donderdag 8 oktober, 21:00 uur (deur open vanaf 20:30 uur)

The Lost Weekend isn’t just immensely likeable—it’s also really good. - Willamette Week

Na de bloedmooie luisterliedjes van Loch Lomond vorig jaar verwelkomen we dit najaar weer een mannelijke songwriter uit Portland (VS): Sean Flinn. In juli 2014 bracht hij zijn tweede album The Lost Weekend uit en nu doet hij eindelijk een bescheiden Europese tour. 

Sean Flinn maakt popsongs met folk invloeden die net zo lekker wegluisteren als dat ze goed zijn! Gedegen songwriterschap; zorgvuldig opgebouwd en georchestreerd. De hooks blijven hangen en je zou er zomaar vrolijk van kunnen worden - zelf met de soms iets dramatische teksten.

Deur open om 20:30 uur, 
21:00 uur concert
Toegang gratis; doneer een bijdrage voor de artiest
Stuur een mail naar kaartje@straatschouwburg.nl om je te verzekeren van een plek!