Back to All Events

Hapje? een muzikale tragikomedie TRY OUT

Woensdag 16 augustus 19:00 en 20:30

Een veelzijdig, vilein en vrolijk samenzijn met hits van George Michael.

Pik een hapje mee op het 10 jarig huwelijksdiner van Philip en Carolina. Hij; een succesvolle mediamagnaat en filantroop, zij; markiezin van Biesterfeld en nymfomaan: eigenzinnige levensgenieters met een ontembare goesting in goed eten, mooie wijnen, Franse oesters, Sturm und Drang en eighties muziek. 

Uw gastheer en - vrouw hebben een huwelijkscontract voor 10 jaar afgesloten. Ze hebben afgesproken om niet voor de eeuwigheid te trouwen maar om na 10 jaar de balans op te maken en te besluiten of ze nog eens 10 jaar bijtekenen of uit elkaar gaan. Hoewel dit huwelijk in de regel monogaam is lusten beide partijen er wel pap van en “happen” ze regelmatig buiten de deur. En dan is er nog James de butler; een heerlijke jongen die de afgelopen 10 jaar met het stel heeft samengeleefd en zijn best doet om in al hun wensen te voorzien...
“Hapje?” is een muzikale tragikomedie over het huwelijk, butlers, sex en andere smakelijkheden. U bent als verrassing te gast op het diner waar Philip en Carolina de knoop doorhakken: Tot de dood ons scheidt of scheiden tot de dood?

Tekst en spel
Florian de Backere
Mirthe Bron
Ludo van der Winkel
Regie Wil van der Meer
Foto Lieke Lagas
Ontwerp Timothy de Vos
Met dank aan Jennifer van Brenk, Lieke Lagas, Paul Maassen, Wil van der Meer en Timothy de Vos.

Deur open 18:30 en 20:00 uur, een half uur voor aanvang
Toegang €5,- donatie (zodat de acteurs gratis kunnen repeteren)
Alleen contant geld, ook voor bar.
Reserveren stuur een mail naar kaartje@straatschouwburg.nl om te reserveren voor een van beide voorstellingen.