Ruimte
Een zaal van 42m² en 3,5m hoog met een versmalling (twee delen van 12m² en 30m²). Beide delen zijn bereikbaar met een deur naar de gang, ook zijn er openslaande deuren naar een binnenplaatsje. Tussen de twee delen hangt een rails met 6 theaterlampen, individueel dimbaar. Buiten de zaal is een toilet en een klein keukentje met koffie, thee, een fornuis, ijskast en nog een deur naar de kleine binnenplaats.

de zaal.jpg

Beschikbaar
* piano
* beamer
* 2 tafels
* pingpong tafel
* sjoelbak
* simpele geluidsinstallatie (met cd-speler en mini-jack)


* 13 bioscoopstoelen
* 25 klapstoelen

* 6 witte stapelbare platicstoelen
* 21 zwarte stapelbare kuipstoelen
* oude gymbank

Contact
Vragen of voorstellen kan je voorleggen aan Danae Bos
info@straatschouwburg.nl en/of 06-13417052

Gebruik
De zaal is zeven dagen per week beschikbaar van 8.00u tot 22.30u voor repetities, vergaderingen en presentaties. In theateropstelling zijn er maximaal 45 zitplaatsen te realiseren.

Verhuur
Per dagdeel van max. 4 uur kost het huren van de zaal €75,-, per uur kost gebruik van de ruimte €20,-
Genoemde prijzen zijn richtprijzen. 

Voorstellingen, optredens en tentoonstellingen
De Straatschouwburg zet graag haar deuren open voor publiek, om alle cultuur binnenskamers te delen. Ook voor deze activiteiten gelden de gebruikelijke openingstijden (tussen 8u en 22.30u). Versnaperingen tijdens het openen van onze deuren zijn te vinden in de ijskast en in de keuken. Wel vragen wij een bijdrage van de bezoekers voor het onderhoud en ontwikkelen van de ruimte en mogelijk een gage voor de artiest/kunstenaar. Deze bijdragen zijn vrij, maar worden aangemoedigd via een ‘bedank mechaniek’ die continu in ontwikkeling is.

Gesubsidïeerd gebruik
Voor theater- en of dansvoorstellingen, (akoestische) muzikale optredens of anderszins activiteiten met cultureel maatschappelijke waarde kan in sommige gevallen voor gebruik een aanvraag ingediend worden. Na goedkeuring wordt in overleg gelegenheid geboden voor een aantal bijeenkomsten (aansluitend, of verdeeld over meerdere weken). Aan het einde van de periode staat daar tegenover dat er een voorstelling of try-out gepresenteerd wordt in de Straatschouwburg, waarvan mogelijke entreegelden ten goede komen aan de de Straatschouwburg. Vind hierover meer onder "mini-productiehuis".
 

Locatie